GOURMAND AND GUIARD neix amb la finalitat l’oferir al mercat salses fresques que podem qualificar com a gourmet, tant pels productes utilitzats per a la seva elaboració, -que son 100% naturals i sense cap tipus d’additiu, ni conservant, ni colorant, de cap tipus-, tant com pel Xef creador de les seves receptes, Alain Guiard, qui apropa a casa teva les seves creacions, per tal que les puguis degustar, quan vulguis i amb qui vulguis.

El nostre Xef, guanyador del Trofeu d’Or de Càtering l’any 2.013 del prestigiós concurs que es celebra cada dos anys a Lyonndintre l’espai Bocuse d’Or del SIRHA, l’INTERNATIONAL CATERING CUP, i que premia l’Alta Cuina traslladada a casa del client, conta amb una reconeguda carrera professional com a Xef de Cuina, en alguns dels millors fogons d’Espanya, França i Suècia. Alain Guiard, entusiasmat per fer arribar els seus coneixements i experiència a totes les llars, va iniciar aquest projecte empresarial arrel del reconeixement i aprovació de la seva capacitat culinària, també al sector del càtering, amb l’objectiu de fer arribar a tot arreu les seves receptes.

En l’actualitat, GOURMAND AND GUIARD, centra la seva oferta en 6 varietats de salses, quatre de les quals (Bolognesa al Vi Negre, Pesto, Salsa de Ceps/ Boletus, i Arrabiatta) serveixen de parella perfecte per deliciosos plats de pasta. I dos de les quals ( Chilli amb Carn i Romesco) per acompanyar les nostres verdures, tubèrculs, carns i guisats.

Les nostres salses son 100% naturals i casolanes, sense colorants, ni conservants, ni additius de cap tipus, aconseguint la seva frescor i manteniment mitjançant l’aplicació del mètode de la pascalització. Senzillament apliquem un mètode de conservació innovador, la PASCALITZACIÓ, per tal que bactèries i florits no tinguin cap tipus d’oportunitat en els nostre producte estrella. D’aquesta manera, les nostres salses acabades de cuinar , mantenen totes les seves vitamines i el seu valor nutritiu, queden intactes i mantenen la seva frescor i autenticitat, per tal que les puguis degustar a casa quan tu decideixis.

Pròximament

GOURMAND AND GUIARD, S.L.

C/ Borges Blanques nº3
08140-Caldes de Montbui (Barcelona)

info@gourmandandguiard.com

Tel. 93.821.66.77